FENYVESI NIKOLETTA

#vállakozás #digitalizáció #fejlődés #siker

MIBEN TUDOK SEGÍTENI NEKED?

Az operatív vezető (COO = chief operating officer) egy felsővezető, aki a vállalat napi adminisztratív és operatív funkcióinak felügyeletéért felelős. Az operatív vezető feladata, hogy átlássa és optimalizálja a működést, koordinálja a munkavégzést, biztosítsa a vállalati stratégia hatékony működését. A COO szerepe kulcsfontosságú a vállalat hatékonyságának és termelékenységének biztosításában, valamint a szervezeti célok elérésében. Amíg a COO az optimalizációval és a napi kihívások megoldásán dolgozik, addig a CEO-nak van ideje és lehetősége tervezni és a vállalkozás fejlesztésén dolgozni, kilépni a napi mókuskerékből.

15 év alatt sok problémával találkoztam már és még többet tanultam és olvastam, hogy ezket elkerülhessem, gyorsabban átlássam és optimalizáljam a folyamatokat.

SZOLGÁLTATÁSAIM

fenyvesinikoletta.hu, vállalkozás, hatékonyság, fejlődés, digitalizáció, siker, chief operating officer operatív vezető, vezető mentorálás, executive mentor, vezetőképzés

01/

INTERIM MEGOLDÁSOK

Ha segítségre van szükséged a céged operatív vezetésében, az interim vezetők néhány hétre vagy hónapra jelentenek megoldást. Számos oka lehet, hogy szükségét érzed:

  • szabadság vagy betegség miatt
  • folyamatban lévő kiválasztási folyamat alatt szükséges valaki, aki felügyeli a munkát
  • szeretnéd, ha valaki optimalizálná a vállalkozás operatív működését

Az interim operatív menedzsment gyors megoldás ezekre a problémákra. Az interim menedzserek fel vannak arra készülve, hogy nagyon gyorsan kell megtanulniuk új dolgokat, hogy valódi segítséget tudjanak nyújtani.

Szolgáltatóipari és kereskedelmi KKV-k interim operatív vezetését vállalom.

fenyvesinikoletta.hu, vállalkozás, hatékonyság, fejlődés, digitalizáció, siker

02/

ONBOARDING OPTIMALIZÁLÁS

Nem elég jó embereket kiválasztani, meg is kell őket tartani. Ehhez pedig az első lépés, hogy mindig a rendelkezésükre álljon a szükséges tudás. Ha gyorsan növekszik a céged vagy nagy a fluktuáció és a folyamatos kiválasztás mellett az új munkatársak betanítása is jelentős kihívás, akkor lehet, hogy rám van szükséged.

Átnézem vagy elkészítem a vállalkozásod betanulóanyagát, akár minden munkakörre vonatkozóan. Elkészítem a teszteket az értékeléshez és akár az évi tudásfelméréshez is. Igény esetén felkészítem a munkatársaidat, hogy hogyan legyenek jó mentorok vagy buddy-k. Segíthetek a gamifikációban is és abban is, hogy hogyan oszd meg az új munkatársakkal a tudást. Megválaszolom a felmerülő kérdéseidet is, pl. Érdemes-e valamilyen oktatási platformot használnod? Hogyan mérd a betanulás eredményét? Érdemes-e AI chatbotot telepítened?

03/

FOLYAMATOK OPTIMALIZÁLÁSA

Ezt a szolgáltatást akkor ajánlom, ha már felismerted, hogy a vállalkozásod adminisztrációja felemészti az időtök jelentős részét és emiatt nem tudtok fejleszteni, fejlődni.

  • Ha érzed, ahogy kiveszik a pénzt a zsebedből olyan feladatokért, amit nem is kellene elvégezni vagy lehetne sokkal hatékonyabban csinálni.
  • Ha nem találod a megoldást és kellene egy harmadik szem.
  • Ha a napi tűzoltás betemet és hónapok óta nem jutottál hozzá, hogy felülvizsgáld a működéseteket.

Felmérem a folyamatokat a vállalkozásodban és megkeresem a választ azokra a kérdésekre, hogy ki? mit? miért? hogyan? csinál. Feltárom a megszokásokból eredő felesleges munkát, a hatékonytalanságot és a túlbonyolított folyamatokat.

Nem kell mindennek bonyolultnak lennie. A folyamatoptimalizáció lényege, hogy könnyebbé, gyorsabban elvégezhetővé és hatékonyabbá tegyük a munkát.

fenyvesinikoletta.hu, vállalkozás, hatékonyság, fejlődés, digitalizáció, siker

A három hónapos tréning során hozzáférést kapsz minden ismeretanyagomhoz és személyre szabott fejlődési útvonalat állítunk össze neked, feladatokkal. A program során bármikor kérdezhetsz, ha elkadnál és minden héten tartunk egy 90 perces személyes mentorálást, hogy a megszerzett tudást lefordítsuk a gyakorlat nyelvére, amit azonnal tudsz használni vezetői feladataid során.

04/

AZ OPERATÍV MENTOR PROGRAM

A program egy három hónapos executive mentorálás azoknak a kezdő és leendő operatív vezetőknek, akik szeretnének tudatosabb vezetőkké válni.

fenyvesinikoletta.hu, vállalkozás, hatékonyság, fejlődés, digitalizáció, siker

05/

PROBLÉMAMENTES BACKOFFICE

2024 áprilisában hoztuk létre egy szuper kis csapattal a TOP•VA Virtuális Asszisztencia Ügynökséget. A célunk az, hogy a KKV-k számára olyan háttértámogatást nyújtsunk, amiben szinte minden benne van: adminisztráció, pénzügy, marketing, HR, digitális megoldások, üzletfejlesztés. Egyszerű csomagokkal dolgozunk, nincsenek rejtett költségek és mindig van, aki elérhető és megoldja a felmerülő feladatokat.

Ajánlom minden KKV-nak, akiknek problémát okoz a napi feladatok ellátása vagy a megfelelő munkatársak megtalálása. Projekt és interim feladatokban is számíthattok ránk.

Ha neked is szükséged lenne egy kis segítségre, nézd meg az ügynökségünk weboldalát!

JELENTKEZZ AZ OPERATÍV MENTOR PROGRAMRA!

A program célja, hogy segítsek hatékonyabb operatív vezetővé válni. Az első lépés ezen az úton egy beszélgetés, ami 100%-ban ingyenes. Ez a személyre szabott megközelítés lehetővé teszi számomra, hogy megértsem minden résztvevő egyedi céljait, és meghatározzam, hogy a program képes-e hatékonyan támogatni a vezetői szemlélet és módszertan fejlesztésében.

JELENTKEZEM