FENYVESI NIKOLETTA

#vállakozás #digitalizáció #fejlődés #siker

EZEN AZ OLDALON AZOKAT A DOLGOKAT MUTATOM BE NEKED, AMIT SZÍVESEN AJÁNLOK A FIGYELMEDBE.

Találsz itt podcastet, könyveket, de szoftvereket is. Ez egy egyoldalú csatorna, de örömmel veszem, ha te is megosztod velem a számodra hasznos dolgokat, akár üzenetben, vagy a közösségi felületeimen.

CÉGÉPÍTŐK PODCAST

Egerszegi Krisztián podcastjét akkor is ajánlom, ha vállalkozó vagy és akkor is, ha alkalmazottként szeretnél előrébb lépni. Rendkívül inspiráló, ahogy azok a vállalkozók, akik már felépítették a saját vállalkozásukat, megosztják a történetüket, a kudarcaikat és az eredményeiket is.

MINNER

Média oldal vállalkozóknak és leendő vállalkozóknak. Rengeteg hasznos tartalom, hírek, podcast és online képzések. Már az előfizetéses tartalomgyártást is kipróbálták, kíváncsian várom az eredményeket.

CONTRARIAN THINKING

Codie Sanchez hírleve és youtube csatornája arról, hogy unalmas vállalkozások felvásárlásával és működtetésével hogyan lehet vagyont építeni. Amerikai példák, de rengeteg Magyarországon is hasznosítható igazságot megfogalmaz és nagyon szuggesztív női előadó.

BIZNISZ BOYZ PODCAST

Ismét egy üzleti podcast, szintén sok hasznos információval valódi kisvállalkozóktól és kisvállalkozókról, nehézsekről és sikerekről. A fióknak szintén van előfizetéses info termékük.

HATÁRTALAN SIKER

ANTHONY ROBBINS

Az egyik kedvenc motivációs könyvem, Tony könnyed, olvasmányos stílusa és rengeteg példája gondolatébresztő. Az előadásaira hónapokkal előre elkelnek a jegyek.

MIKE YANDA

TIKTOK SIKERGURU

Ha te sem vagy az a TikTok fan, de elgondolkoztál már azon, hogy a vállalkozásodat hogyan tudnád láthatóbbá tenni a Tiktok segítségével, viszont nem tudod hogyan kezdj neki, akkor Mke Yanda videóit érdemes lesz megnézned a YouTube-on.

VOIZ HANGOSKÖNYVTÁR

Akármennyire is szeretnék olvasni és akármennyire is tudom, hogy csak rajtam múlik, hogy mire van időm, az olvasás sokszor hátrébb sorolódik. Viszont hangoskönyvet hallgatni sokkal többször van időm, akár út közben, főzés közben vagy amikor kimegyek sétálni, kertészkedni.

FERDY KORPERSHOEK

WORDPRESS TUTORIALOK

Ha tudsz angolul, van egy kis informatikai érzéked, esetleg láttál már webshop adminisztrációs felületet és megnézed Ferdy néhány tutorial videóját, te magad is képes leszel egyedül megcsinálni a weboldaladat vagy a webshopodat, havidíjas szolgáltatások nélkül (oké, domain névre és tárhelyre szükséged lesz azért).

HOSTINGER TÁRHELY SZOLGÁLTATÓ

Nagyon jó áron és nagyon jó szolgáltatást kaptam az eredetileg litván Hostingertől, amit szívesen ajánlok a figyelmedbe. Én Cloud szolgáltatást fizettem elő és gyakorlatilag akár 100 weboldalt / webshopot is könnyedén készíthetnék ezen az egy tárhelyen. Az egyetlen fájdalompont, hogy .hu domaint náluk nem tudsz regisztrálni, azt máshonnan kell átirányítanod.

JELENTKEZZ AZ OPERATÍV MENTOR PROGRAMRA!

A program célja, hogy segítsek hatékonyabb operatív vezetővé válni. Az első lépés ezen az úton egy beszélgetés, ami 100%-ban ingyenes. Ez a személyre szabott megközelítés lehetővé teszi számomra, hogy megértsem minden résztvevő egyedi céljait, és meghatározzam, hogy a program képes-e hatékonyan támogatni a vezetői szemlélet és módszertan fejlesztésében.

JELENTKEZEM